SOUNDBATH

Soundbath Den Haag

Laat je omringen door de pure klanken van de Crystal Bowls en zak weg in diepe ontspanning.

Een klankbad met de unieke Alchemy Crystal Bowls geeft je een zintuigelijke ervaring die verder gaat dan je gehoor.

De betoverende en serene klanken zullen je lichaam en geest als vanzelf doen wegglijden in diepe, meditatieve en helende ontspanning.

SOUNDBATH

Een soundbath (klankbad) is letterlijk een ‘bad’van klanken. Even helemaal niets doen terwijl je wordt omringt door de verschillende klanken die jou meenemen naar diepe ontspanning.


Elk geluid/klank heeft een eigen trilling en frequentie en dus een ander effect op het lichaam.

Bij het bespelen van de klankschalen worden er verschillende frequenties afgegeven die je hersengolven beïnvloeden. Hierdoor kan je dieper ontspannen en kom je in een meditatieve staat terecht.
De trillingen helpen om vastgezette energie los te maken. Hierdoor kan jouw energie weer vrij stromen en komen lichaam en geest weer in balans.


In deze diepe staat van ontspanning kunnen de trilling en frequentie van de klankschalen doorwerken op jouw onderbewuste en op diep celniveau balans en heling brengen.

ALCHEMY CRYSTAL BOWLS

De unieke ‘Alchemy Crystal Bowls’ zijn van de hoogste kwaliteit kwartskristal en versmolten met edelstenen, mineralen en edele metalen om zeer resonerende en diep transformerende schalen te creëren.


Een klankbad met de unieke ‘Alchemy Crystal Bowls’ raakt je op vele niveaus. De pure tonen zijn niet alleen hoorbaar, maar je kunt ze ook voelen in je lijf. Je lichaam en geest zullen als vanzelf wegglijden in een diepe, meditatieve en helende ontspanning.

crystal bowl soundbath

INFORMATIE

Datum : zondag 17 december 2023
Tijd : 16.00 – 17.30
Kosten : €32,50

Wij zorgen voor water en thee en hebben een matje en deken voor je klaar liggen.
Wil jij liever op een dikker matje dan de yogamat liggen? Je bent meer dan welkom om bijvoorbeeld een (kampeer) matrasje, topper of schapenvel mee te nemen.

OVER MICHAELA

Michaela is gecertificeerd in Yin Yoga en in Reiki en getraind met de Alchemy Crystal Bowls om helende klankbaden en workshops te faciliteren.

Vier jaar geleden kwam zij de Alchemy Crystal Bowls tegen en wist en voelde meteen dat zij hiermee wilde werken. Stap voor stap bouwde ze haar bowls collectie op, bezocht trainingen in Londen en werd ook distributeur voor de geliefde Crystal Bowls.

Ondertussen geeft zij regelmatig soundbaths in verschillende landen en werkt samen met Yoga leraren en Cacao Ceremonie Facilitators om bijzondere en “uplifting” belevenissen te organiseren.