KAN IK EERST EEN PROEFLES VOLGEN?

Jazeker, je kan kiezen voor een losse proefles of een proeflespakket van 4 lessen voor €30,-. Zo kan je verschillende lessen volgen en ervaren wat yoga voor jou doet en welke les het beste bij jou past.


WELKE ABONNEMENTEN HEBBEN JULLIE?

Een overzicht van de verschillende abonnementen staat op de prijzen pagina. Via deze pagina kan je ook je abonnement kopen.


MOET IK MIJ VOORAF AANMELDEN VOOR EEN LES?

Ja graag. Zo ben jij zeker van je plekje en gaat het aanmelden in de studio het snelst. Aanmelden doe je via het rooster, dit kan tot 10 min voor aanvang van de les


KAN IK NA AANMELDEN NOG ANNULEREN?

Tot 4 uur voor aanvang kan je kosteloos annuleren. Dit doe je via de app/website van Eversports.


HOE LANG VAN TE VOREN MOET IK AANWEZIG ZIJN?

Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Zo heb je de tijd om rustig je plekje te zoeken, mat neer te leggen en aan te komen.


WAT BETEKENEN DE KLEUREN OP HET ROOSTER?

In de app zie je verschillende kleuren terug in ons rooster.
PAARS zijn yoga lessen in de studio / BLAUW zijn online yoga lessen / GROEN zijn kinder en peuter lessen / GRIJS zijn small group trainingen / GEEL zijn pop-up lessen / ROZE zijn workshops.


HOE KAN JE JE AANMELDEN VOOR EEN WORKSHOP?

Voor een workshop moet je je van tevoren aanmelden. Ga hiervoor naar de workshops pagina en klik bij de workshop waar je je voor wilt aanmelden op ‘aanmelden’


HOE KAN JE JE AANMELDEN VOOR PERSONAL TRAINING?

Dit gaat via het contact & aanvraag formulier, wij nemen dan binnen dan 48 uur contact met je op.


KAN IK MEEDOEN ALS IK NOG NOOIT HEB GEDAAN?

Absoluut! Wij bieden verschillende soorten yoga en hebben lessen voor zowel beginners als gevorderden op ons rooster staan. Je kan je hier aanmelden voor een les. Meld bij de docent even dat je voor het eerst bent, dan kunnen wij je helpen waar nodig.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.


HOE WEET IK WELKE YOGASTIJL BIJ MIJ PAST?

Als je nog niet bekend bent met yoga dan kan je hier alvast meer lezen over de verschillende lessen op ons rooster. Wij raden je aan om verschillende lessen te proberen en het zelf te ervaren, hiervoor bieden wij het proeflespakket aan.
Uiteraard kunnen wij je op weg helpen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen, we geven je graag meer uitleg en antwoord op je vragen.


WAT VOOR KLEDING MOET IK AAN?

Trek makkelijk zittende kleding aan waarin je je vrij kunt bewegen. Je schoenen en sokken trek je voor de yoga lekker uit, want dat is op blote het fijnst.
Voor de small group training vragen we je om schoenen mee te nemen die je niet buiten (hebt) gebruikt.


MOET IK VOOR DE YOGA EEN EIGEN MAT MEENEMEN?

Als je een eigen yoga mat hebt dan mag je die uiteraard meenemen. Maar wij hebben ook alle materialen te leen in de studio.


KAN IK VOOR DE LES / TRAINING NOG ETEN?

Zowel voor de yoga als voor de small group training raden we je aan om 2 tot 3 uur voor de les niet meer te eten. Als dat voor jou niet mogelijk is kies dan voor een lichte maaltijd (bijv een salade) of kies voor iets kleins zoals een stuk fruit.


IS ER IETS WAT DE DOCENT MOET WETEN?

Als je last hebt van bepaalde blessures of fysieke beperkingen, dan dien je dit voorafgaand aan de les/training bij de desbetreffende docent te melden. Zij kunnen hier dan rekening mee houden en je alternatieven aanbieden waar nodig. Onze docenten zijn echter geen artsen en zullen/kunnen geen diagnose stellen. Ook wanneer je zwanger bent is het handig om dit aan de docent te melden. Bij ziekte, aandoening of medicijngebruik zoals bijvoorbeeld hartklachten, bloeddruk problemen, diabetes etc, verzoeken wij je dit ook te melden mij de docent. Wij verwachten dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt om met je arts te overleggen wat je wel/niet mag doen. Op basis daarvan kan de docent je helpen met het aanpassen van de houdingen en/of je alternatieve oefeningen aanbieden.


VERKOPEN JULLIE OOK CADEAUBONNEN?

Jazeker! Je kan zelf het bedrag kiezen voor de bon en deze persoonlijk maken met een eigen tekst en een leuke afbeelding. Je kan een bon kopen via onze online shop.


WERKEN JULLIE MET BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND?

Ja, M.Y.journey is aangesloten bij Bedrijfs Fitness Nederland. Werknemers van de deelnemende bedrijven hebben zo de unieke mogelijkheid om bij ons een lidmaatschap af te sluiten met belastingvoordeel.


WAT DOEN JULLIE IN GEVAL VAN EEN LOCKDOWN?

Uiteraard hopen wij dat dit niet zal gebeuren. Maar we begrijpen deze vraag en zijn dan ook voorbereid mocht deze situatie zich voordoen.

En wij hebben goed nieuws, want naast onderstaande aanpassingen zullen wij ook starten met YOGA WANDELEN!!
Ja, je leest het goed : yoga wandelen. Uiteraard is dit anders dan een yoga les zoals je die van ons gewend bent in de studio, maar het is dé manier om met elkaar live yoga te kunnen doen wanneer het binnen niet mag.

1) Wij zullen het online lesaanbod uitbreiden naar 2 lessen per dag en stellen van elke les een replay beschikbaar voor 48 uur.
2) Iedereen krijgt onbeperkt toegang tot de videotheek.
3) De small group trainingen zullen buiten gewoon doorgaan. Wanneer de groepsgrootte moet worden aangepast zullen er extra lessen bijkomen


Heb jij hier nog geen antwoord gevonden op je vraag? Neem dan ook even een kijkje bij de algemene voorwaarden. Alles met betrekking tot het opzeggen/pauzeren van je abonnement, de regels omtrent aanmelden/afmelden voor een les en annuleringsvoorwaarden voor bijvoorbeeld workshops vind je hier.
Aarzel niet om een e-mail te sturen als je jouw antwoord nog niet hebt gevonden!