Ik ben geboren in Engeland maar woon sinds mijn vierde in Nederland.
Nadat ik 2 jaar Hatha Yoga lessen volgde ben ik als vrijwilliger begonnen bij de ARGO (Algemene Rijswijkse Gehandicapten Organisatie).
Geinspireerd door mijn docent Mariette Verslype en op zoek naar meer verdieping in de yoga, ben ik in 2010 gestart met de 4-jarige yogadocenten opleiding bij Samsara in Bilthoven.

What is meant to be, will alway find a way

Gedurende de afgelopen vijftien jaar heb ik voornamelijk gewerkt in de richting van mode, detailhandel, backoffice management, project management en traffic management .
Yoga is echter een steeds belangrijker onderdeel van mijn privé en zakelijk leven geworden.
Het is voor mij een manier om lichaam, geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen, zowel op fysiek, mentaal als emotioneel gebied.
De ARGO heeft mij een open visie in mogelijkheden gegeven, in ieder moment, asana en adem. Deze groep is de basis voor mij in yoga, het vinden van balans en rust in elk moment, op iedere leeftijd en in alle fysieke condities.

In 2013 tijdens de yoga docenten opleiding ben ik gestart als freelance yoga docent. Ik ben les gaan geven aan verschillende doelgroepen op diverse locaties . Inspiratie is te vinden in alle momenten in het leven. Het bewustzijn van het hier en nu, een moment voor jezelf, zijn de basis voor mij voor het geven van Yoga lessen. Lesgeven vanuit het hart en ziel, de ruimte om te ademen en er te mogen zijn . What’s meant to be will always find a way . Liefs, Zoë

Volg Zoe op Instagram


Ik heb opleidingen afgerond bij het Grafisch Lyceum Rotterdam, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Styling Academy Amsterdam, de Yoga Docenten Opleiding bij Samsara in Bilthoven en de Yoga Docenten Opleiding bij Amitabha, Yoga en Meditatie in Deventer.
Mijn belangrijkste inspirators en docenten waren Danielle Bersma, Loes van der Mee, Mariette Verslype en Maartje van Hooft .