Yoga en sport zijn onderdeel van mijn dagelijkse routine en er gaat geen dag meer voorbij dat ik hier niet mee bezig ben. Voor mezelf, maar ook voor andere. Mijn interesse in yoga was daar altijd al, maar vooral op fysiek gebied. Als klein meisje zat ik op turnen en dansen. Doordat dit steeds lastiger ging door blessures kwam ik in de sportschool terecht, waar ik al heel snel merkte dat ik hier mijn werk van wilde maken. Door mentale uitdagingen kwam ik in contact met Yoga.
Toen ik in 2015 begon aan een fitvak opleidingen en een fijne werkplek vond in een sportschool kreeg ik onder andere de mogelijkheid om Bodybalance lessen te geven. Langzaam begon ik ook wat verdieping achter de poses te vinden. Uiteindelijk heb ik 2 jaar Bodybalance gegeven.

Sinds 2013 reis ik al veel, toen was ik 16 jaar. Soms een maand, soms langer. En zo reisde ik in 2019 voor 7 maanden door Azië. Tijdens deze reis mocht ik mijn 200h Hatha/Vinyasa opleiding volgen in Thailand. Toen wist ik nog niet dat ik ook echt les wilde gaan geven. Maar deze opleiding heeft mijn leven en levensstijl compleet veranderd. Sinds die maand heb ik mijn eigen practice stapje voor stapje mogen en kunnen verdiepen.
Zo heb ik in de sportschool geleerd om nooit op te geven en door te gaan. Maar ineens mocht mijn zachte kant ook gaan spreken. Mediatie, gevoel achter de poses, ademwerk… Wow! Na de opleiding wist ik het zeker… Ik wil les gaan geven!

Nu heb ik een hele fijne combinatie gevonden tussen sport en yoga. Nog steeds werkzaam in de sport waar ik met alle plezier trainingen geef. Maar het verzorgen van yogalessen houd mijzelf ook in balans. Mijn hele leefstijl is nu gevormd door deze twee passies. Want yoga gaat verder dan op de mat. En sporten gaat verder dan de trainingen. Dit geef ik graag mee tijdens mijn lessen.

Nu wat jaren verder ben ik ook veel ervaring rijker. Zo heb ik ook een yin opleiding, meditatie opleiding en een 300h opleiding afgerond en doe ik vaak bijscholing/workshops op sport en yoga gebied.

Tijdens mijn Sport lessen ga je merken dat ik me veel bezig hou met de ademhaling. Maar alle aspecten komen aan bod: uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, techniek en coördinatie en lenigheid.
Tijdens mijn yogalessen vind ik de ademhaling ook erg belangrijk en zal ik altijd veel benoemen. Iedere les probeer ik je uit te dagen om even buiten je comfortzone te komen. Dit kan op mediatie gebied zijn, een ademhalingsoefening of een reeks poses die misschien wel nieuw is voor je. Soms een combinatie van meerdere uitdagingen.

Graag kom ik je tegen op de mat of tijdens de small group trainingen!