Hoi, ik ben Mariska en ik ben Vinyasa en Yin docent.
Een aantal jaar geleden zegde ik mijn baan op en emigreerde ik naar Curaçao. Uit nieuwsgierigheid én omdat ik gek ben op bewegen, volgde ik een 200hr Vinyasa YTT in Costa Rica. Een enorme belevenis waarin ik ontzettend veel heb geleerd.
Het lesgeven bleek ik fantastisch te vinden en na terugkomst in Curaçao startte ik mijn lessen op. Heel spannend natuurlijk maar ik kreeg er ook heel veel energie van. Er valt zo veel te leren!

Er volgde een 300hr Vinyasa YTT, een yin opleiding en een Qigong for Yoga Teachers training. Sinds kort woon ik weer in Nederland en heb heel veel zin om hier mijn yoga avontuur voort te zetten.

Het in beweging brengen van je lichaam, je ademhaling en je energie. Het is een feest om dit te delen met anderen.

Het fijnste aan yoga vind ik de ruimte die ontstaat in je lijf, in je hart en in je hoofd. Het in beweging brengen van je lichaam, je ademhaling en je energie.
Het is een feest om dit te delen met anderen.
Met mijn lessen wil ik je aanmoedigen om in je lijf te komen, nieuwsgierig te zijn en contact te maken met dat vuurtje binnenin. En of je nou in je mooiste yoga pak komt of in je pyjama, of je lekker wilt knallen en 100% geeft of even voor 25% kan gaan, alles is goed!

Behalve het geven van yogalessen word ik ook heel gelukkig van creatieve uitspattingen. Daarom maak ik kleurrijke sieraden en andere accessoires waar je blij van wordt. Verder ben ik een boekenwurm, ben ik gek op taartjes, backpacken, het buitenleven en koffie met slagroom.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn les!

Liefs Mariska

Volg Mariska op Instagram