In 2000 begon ik met shiatsu. Dit bracht me vanuit inkoop communicatie en HR op een heel nieuw pad! 

Ik ben mij gaan verdiepen in bodymind en werd gevraagd om les te geven.
In 2006 haalde ik m’n docentenkwalificatie voor do-in/tao yin yoga (de meridiaanstrekkingen en ook basis van de yinyoga) en volgde de 4-jarige shiatsu beroepsopleiding.

In 2006 ontmoette ik Tibetaans leermeester Tulku Lobsang en ben ik gestart met Tibetaanse beoefening. In het bijzonder Lu Jong Tibetaanse yoga, later aangevuld met Tsa Lung – de kracht van de adem en Tummo – innerfire+ bliss, awareness meditatie en mindfulness training.
In 2009 richtte ik KiFlow op wat staat voor het vrij stromen van energie. In hetzelfde jaar startte ik met het geven van de Lu Jong Docentenopleiding.


Voor mij is dit het pad met een hart.


Ik ben super dankbaar voor de effectieve Tibetaanse teachings en geef met heel veel plezier Tibetaanse yoga! Er zit veel wijsheid in van de natuur en de practice is gebaseerd op wijsheid, compassie en mindfulness. 
Lu Jong brengt je in het nu, gegrond en thuis in je hart. We maken gebruik van vloeiende bewegingen, aandacht en de adem. Op een verrassend eenvoudige, fijne en effectieve wijze open je je lichaam, je hart en je mind. Het is beoefening die gezondheid en geluk bevordert. 

Voor mij is het een rijkdom om do-in /yin, ademworkshops en meditatie te geven.
Ik geniet ervan de wekelijkse lessen, workshops, yoga zeilvakanties en Lu Jong Tibetaanse yoga docentopleiding, te geven. 

Voor mij is dit het pad met een hart.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in onze lessen!


Volg Mariette op Instagram