PRIVÉ & GROEPEN

Bij privé yoga krijg je alle aandacht en een les die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Kiezen voor een privéles kan verschillende redenen hebben, een aantal van de opties vind je hieronder.


privé yogales den haag

BEGINNEN MET YOGA

Wanneer je net begint met yoga kan het een grote stap zijn om gelijk mee te doen met een groepsles. Misschien heb je veel vragen of ben je onzeker in groepen.
Tijdens een privé yogales heb je alle ruimte om je vragen te stellen.
Je word op een rustig tempo door de basishoudingen heen geleid en leert de juiste uitlijning. Zo bouw je een goede basis op om in een groepsles verder te gaan.

VERDIEPING

jij meer weten over de achtergrond van yoga, of werken aan bepaalde asana’s (houdingen)?
Met een privéles kan je je op meerdere vlakken verdiepen.
Afhankelijk van jouw wensen leer je meer over de filosofie en hoe je op de juiste wijze naar een bepaalde asana toe werkt. Je krijgt hulp en aanwijzingen om op een veilige manier (dieper) in de houding te komen of leert alternatieven voor de asana.

prive yoga den haag

BLESSURES

Wanneer je te maken hebt met blessures en/of fysieke beperkingen vind je een groepsles misschien geen fijne optie. De docent heeft natuurlijk een hele groep te begeleiden, kan je vaak wel opties aanbieden maar heeft helaas vaak niet de mogelijkheid om je daar volledig/continue in te begeleiden.
In een privéles worden zowel de houdingen als de les, volledig aangepast op hetgeen wat binnen het bereik van jouw lichaam ligt.

myjourney lessen yoga

PRIVÉ GROEPSLES

Of je nou op zoek bent naar een leuk teamuitje voor jou en je collega’s, een inspannende/ontspannende activiteit voor de familiedag, een les alleen voor jou en je vrienden, misschien liever buiten op het strand of in een park?
Met een privé yoga is dat allemaal mogelijk, wij maken voor jouw groep graag een les op maat.


PRIJZEN :

DUURPRIVÉGROEP **
60 min€65,-€85,-
5 lessen – 60 min*€305,-x
90 min €95,-€115
5 lessen – 90 min*€455,-x

* Een serie van 5 lessen is 5 maanden geldig vanaf de éérste les.
** Vanaf 2 t/m 10 personen.

Voor meer informatie of het plannen van een Prive of groep yoga les kunt u contact met ons opnemen.