YIN YOGA & CHAKRA’S

yin yoga & chakra's

Reis door de Chakra’s met Yin Yoga & Etherische Olie.
Laat je onderdompelen in een extra lange yin yogales waarbij je wordt meegenomen op een reis door de chakra’s.


In deze extra lange yin yogales van 2 uur neemt Marloes je mee op reis door de chakra’s waarbij ze gebruik maakt van de krachtige werking van etherische oliën.

We beginnen met een meditatie voor het eerste chakra, waarna een yin pose volgt die ondersteunt bij het openen van dit chakra. Vervolgens gaan we zo alle (zeven) chakra’s langs.
Na afloop krijg je een hand-out mee met informatie over de chakra’s. De olie krijg je op een tissue mee naar huis zodat je de geurbeleving thuis nog een keer kan ervaren.

CHAKRA’S


Chakra is de Sanskriet benaming voor een punt in het lichaam waar de Prana (levensenergie) doorheen stroomt.

De 7 chakra’s kun je zien als energiekruispunten in je lichaam. Ze bevinden zich langs de wervelkolom vanaf de basis naar de kruin. Ze verspreiden de energie door ons lichaam en hebben invloed op specifieke lichaamsfuncties en emoties.

Alle 7 hebben ze hun eigen bijbehorende kleur, mantra en thema’s.
Een goede chakra-balans zorgt ervoor dat je je ook letterlijk in balans voelt. Je voelt je energiek, staat met beide benen op de grond en hebt een goed contact met je intuïtie.

yin yoga & chakra's

YIN YOGA

Yin yoga is een rustige meditatieve vorm van yoga waarbij de houdingen voor langere tijd vastgehouden (2-8 min).
In tegenstelling tot de dynamische yogavormen richt yin yoga zich niet op het versterken van je spieren, maar juist op het ontspannen hiervan. Zo kan de energie naar de diepere lagen van je lichaam bewegen waardoor je bindweefsel, banden en pezen meer ruimte krijgen.

Onze levensstijl is grotendeels Yang; actief en naar buiten gericht. Yin yoga is een goede tegenhanger, je hoeft even niet je best te doen. Je mag je laten dragen door de houding, eraan over geven, ontspannen en alles laten zijn zoals het is.


EXTRA INFORMATIE :

Datum : vrijdag 13 januari 2023

Tijd : 19.30 – 21.30

Kosten :
€40,-
€36,- leden*

Docent : Marloes Zonneveld

Inclusief :

-gebruik van materialen
-thee na afloop
-hand out met informatie over de chakra’s
-thee na afloop
-workshop gaat door bij min 5 deelnemers

*maandelijks abonnement bij M.Y.journey & abonnement/strippenkaart bij de Ajna Tempel

JOUW DOCENT

Ik geniet van het geven van creatieve Vinyasa flow lessen. Yin yoga en meditatie vind ik een mooie aanvulling. Het brengt energie waar nodig en tegelijkertijd ontspanning die zo ontzettend prettig voelt. Yoga geeft verdieping én eenvoud. Precies dat gevoel breng ik graag over in mijn lessen. Het is belangrijk om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam.

LEES MEER