MINI RETRAT

INNERLIJKE WARMTE,
KRACHT & MOED

mini retreat Tibetaanse yoga

MINI RETREAT
INNERLIJKE WARMTE, KRACHT & MOED
Tibetaanse yoga met Mariette

Een fijne middag voor jezelf waarin je wijsheidstools voor het leven meekrijgt en ervaart hoe je innerlijke warmte verbonden is met innerlijke kracht, vreugde en moed.

In de diamanten teachings uit Tibet zit enorme wijsheid over hoe lichaam, je mind en de natuurlijke cycli goed samenwerken.

Wat zegt dat? Als je gelukkig wilt zijn en je purpose wilt leven gaat dat effectiever als lichaam en mind elkaar helpen (ipv tegenwerken). Dat doe je door de 5 elementen in balans te brengen.


We doen vloeiende bewegingen met aandacht voor de adem waarmee je lichaamskanalen opent en je energie beter laat stromen. Hierdoor kan je belangrijke voedingstoffen beter opnemen en ook hormonen kunnen beter worden aangemaakt.
Deze oefeningen zijn wijsheidstools voor het leven en als je ze eenmaal kent kun je ze in 12-15 minuutjes per dag voor jezelf doen.


Je bevordert hiermee je fysieke gezondheid en energieniveau en brengt je mind in balans. Zo zie je helder en ben je ontspannen en gegrond aanwezig met een kalme, heldere geest en een natuurlijk gevoel van joy.

innerlijke warmte, moed en kracht

Vervolgens gaan we in deze Treat verder met het voeden van onze innerlijke warmte en ervaar je hoe deze verbonden is met innerlijke kracht, vreugde en moed.

We doen bewegingen die de circulatie, metabolisme en innerlijke warmte en aanmaak & werking van hormonen bevorderen.
We gebruiken hiervoor ook de kracht van de adem in het lichaam (we houden de adem in het gebied van de navel) en doen dynamische oefeningen waarmee je jezelf nog dieper bereikt en opent. Zo kun je een prettige innerlijke warmte ervaren.
Fysieke warmte, energetische warmte (thuisgevoel) en een warm gevoel in je hart, een warmte van verbinding met jezelf en anderen.


Docent Mariette heeft deze oefeningen mogen leren van leermeester Tulku Lobsang wiens specialiteit en lievelingsbeoefening de kracht van de adem Tsa Lung, Inner Fire & Bliss practice is. Kortom je krijgt iets speciaals mee.

De bron van je innerlijk vuur brengt je thuis in innerlijke kracht, weten wat bij je past, moed, compassie en bewustzijn.

Je kunt rekenen op een mooi gebalanceerd programma met yogapractice, meditatie en ontspanning.
Een fijne ’treat’ voor jezelf dus!

PRAKTISCH

Wanneer?
zondag 24-09-2023

Hoe laat?
14.00 – 17.00 uur

Kosten?
€40,- (€36,- leden*)

Docent
Mariette de Kroon

Workshop is inclusief :

– gebruik materialen
– onbeperkt water & thee
– pauze met iets lekkers

*workshop gaat door bij min 5 aanmeldingen