MANDALA FLOW

MASTERCLASS

MANDALA FLOW – MASTERCLASS
‘Meebewegen met de cirkels van het leven’

In deze masterclass bewegen we in een mandala over de mat. Een creatieve en dynamische les waarbij je vanuit je hoofd je lichaam inzakt.

Ondersteunt met inspiratiekaarten en etherische olie duiken we 2,5 uur in een flow les, en daarmee maak je een duik in jezelf.

De lente staat bijna voor de deur, tijd om die te vieren met deze masterclass!Alles in de natuur begint naar buiten te komen. De dagen worden lichter en de zon voelt weer warmer aan. Zelf ga je er waarschijnlijk ook weer meer op uit. Het is een tijd van zaadjes planten, creativiteit en groei & bloei. Wat wil jij laten openbloeien vanuit jezelf? Welke zaadjes (intenties) in jezelf geef je net iets meer water en voeding in deze tijd?

In deze masterclass bewegen we in een mandala (cirkel) over de mat. Een creatieve en dynamische les waarbij je vanuit je hoofd je lichaam inzakt. Bewegen in cirkels, als je goed kijkt zie je het overal.
De cirkelende ademhalingen die elkaar afwisselen, de dagen die telkens weer overgaan in nachten, de seizoenen die elkaar afwisselen. Soms veranderen dingen van vorm en begint er een ander soort cirkel. Er zijn zoveel mogelijkheden, we gaan met de stroom mee. In het dagelijkse leven kan die stroom verrassend en onvoorspelbaar zijn. Hoe flow je dan mee? Dat is iets wat je mooi kunt oefenen op de mat.

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS


De les is geschikt voor iedereen, ook als je weinig ervaring hebt met flow yoga. Het is een les waarbij we het hele lichaam openen. We doen ook pranayama (ademoefeningen) en meditatie. Er is voldoende rust om de flow te laten landen en te integreren.INFORMATIE :
Datum : zondag 12 maart
Tijd : 14.00-16.30 uur
Docent : Marloes Zonneveld

INCLUSIEF :
gebruik materialen
thee met lekkers na afloop

Workshop gaat door bij min 5 deelnemers
*leden van M.Y.journey & Ajna Tempel met maandelijks abonnement


JOUW DOCENT

Ik geniet van het geven van creatieve Vinyasa flow lessen. Yin yoga en meditatie vind ik een mooie aanvulling. Het brengt energie waar nodig en tegelijkertijd ontspanning die zo ontzettend prettig voelt. Yoga geeft verdieping én eenvoud. Precies dat gevoel breng ik graag over in mijn lessen. Het is belangrijk om goed te luisteren naar je intuïtie en lichaam.

Ik kijk er naar uit je mee te nemen op reis over de mat. Je binnenwereld is minstens zo interessant als de buitenwereld. Let’s flow!

MEER OVER MARLOES