HART FLOW & ETHERISCHE OLIE

‘maak vanuit je hart verbinding met jezelf’ deze Vinyasa Flow Masterclass onderzoek je hoe dat voor jou is op dat moment. Niet met woorden en verhalen, maar door te bewegen. Zonder oordeel, nieuwsgierige aandacht en een vriendelijke blik naar jezelf.

Verbinding met Anahata chakra, het hartchakra. Soms staat je hart open, zit je in de flow en lijkt alles vanzelf te gaan. Soms gebeurd er iets waardoor het hart zich sluit, je beschermt en het tijd is naar binnen te keren en te helen.
Tijdens deze Vinyasa flow masterclass (voor alle niveaus) onderzoeken we hoe het is voor jou op dit moment. Niet met woorden en verhalen, maar door te bewegen. Kun je je makkelijk verbinden met de flow? Zijn backbends heerlijk voor je of voel je je kwetsbaar? En wat is de ervaring na de flow?
We onderzoeken dat zonder oordeel. Er is nieuwsgierige aandacht en een vriendelijke blik naar jezelf toe.
Maak vanuit je hart verbinding met jezelf. Vanuit die basis verbind je je met de dingen die je doet en de mensen om je heen in het dagelijks leven.
Tijdens deze masterclass worden we ondersteund met 4 verschillende etherische oliën van de Groende Linde . Let’s flow! (Je krijgt de olie mee op een tissue)

WAAR?WANNEER?HOE LAAT?DOCENT?KOSTEN?
Pomonaplein 49 A06-02-202214.00-16.00Marloes Zonneveld€25,-

Extra info : masterclass gaat door bij min 5 aanmeldingen. De olie krijg je mee op een tissue.