ADHO MUKHA SVANASANA


‘vind de downward facing dog die werkt voor jouw lichaam’

​‘Na deze workshop heb je meer kennis over je eigen lichaam en zal je in staat zijn om iedere practice de downward facing dog aan te passen aan jouw lichaam, energie en behoeften op dat moment. Zo krijg jij ook plezier in deze asana en zal je uiteindelijk ook de rust gaan ervaren.

Adho Mukha Svanasana’, oftewel Downward Facing Dog, is een asana (yoga houding) die heel vaak voorbij komt in een Vinyasa flow les. Het is een zeer effectieve asana met veel voordelen. Toch gaan er regelmatig gaan diepe zuchten en vragende blikken door de zaal wanneer de docent de woorden ‘rust’ en ‘down dog’ in dezelfde zin noemt. Niet raar, want voor een (beginnende) yogi kan deze asana een ware nachtmerrie zijn. Zonde is het wel gezien alle voordelen van de downward facing dog.

Deze workshop is opgezet om jou te helpen de voordelen te ontdekken. Alle onderdelen van de asana, zoals de belangrijke spieren, de invloed van je botstructuur en de kracht van de ademhaling, zullen apart aan bod komen.
Theorie en praktijk wisselen elkaar af en alle onderdelen komen in verschillende oefeningen weer terug. Denk hierbij aan je handpositie, de afstand tussen handen en voeten, verminderen van druk in je polsen of pijn in je schouders/nek en verschillende manieren om in de down dog te komen. ​
Omdat ieder lichaam anders is zullen we werken in een kleine groep, zo kan Marijke je bij ieder onderdeel persoonlijk begeleiden om de beste positie voor JOUW unieke lichaam te bereiken. Door korte flows zul je deze workshop lekker actief bezig zijn, maar er is ook voldoende ruimte voor rust en nemen ook een korte pauze. We sluiten de middag af met een flow zodat je al het geleerde met PLEZIER gelijk in praktijk kunt brengen. ​In een e-book ontvang je alle informatie van deze middag zodat je thuis verder kunt oefenen of alles even terug kunt lezen. 


Workshop is inclusief :

– gebruik van materialen
– e-book zodat je alles nog eens na kan lezen (en kan blijven oefenen)
– Thee met wat lekkers na afloop (incl pauze)

WAAR?WANNEER?HOE LAAT?DOCENT?*KOSTEN?
Pomonaplein 49 A26-02-202214:30-17:00Marijke de Vries€35,-

*Leden van M.Y.journey betalen voor deze workshop €30,-. Neem hiervoor contact met ons op via de mail.

Extra info : workshop gaat door bij min 3 aanmeldingen