Hallo daar!
Wat fijn dat je nieuwsgierig bent naar yoga. Ik ben Naomi en geef graag de leer van yoga door aan iedereen die hiervoor open staat.

Mijn eerste ervaring met fysieke yoga was tijdens het herstel van een operatie na vele jaren dansen (en vele blessures).
De eerste keer vond ik helemaal niks, het was traag, stil en niet spannend. Totaal anders dan ik gewend was. Toch heb ik doorgezet en al snel merkte ik dat het een positieve invloed op mijn herstel en mijn lichaam had en ben mij gaandeweg meer gaan verdiepen. 
Zo heb ik de overstap gemaakt van dansen naar yoga en vertrok ik naar India om daar een opleiding tot docent te volgen. Een van de beste keuzes in mijn leven! Na India heb ik nog andere opleidingen gevolgd, waaronder mindfulness en kinderyoga.

¨Ik neem je mee in mijn verhaal, om vervolgens je eigen verhaal te kunnen creëren¨

Ik geef met veel plezier, liefde en geduld les en wil iedereen de ruimte geven op zijn of haar eigen niveau mee te komen. In mijn lessen ga ik met deelnemers op zoek naar bewegingsvrijheid in het lichaam en combineer ik verschillende elementen uit de yoga voor een ervaring waar body & mind samen in balans kunnen komen. Ik deel tijdens de lessen mijn eigen dagelijkse ervaringen, ondervindingen en neem je mee in mijn verhaal om vervolgens je eigen verhaal te kunnen creëren. 

Ik geef graag yin yoga waarbij iedereen op een eigen manier in een bubbel van rust kan komen. Vertragen, een moment uit de dagelijkse jungle en helemaal niets moeten. Op een zachte manier werken met het lichaam om vanuit daar ruimte op te zoeken. Het rustige tempo stelt ons in staat om elke ademhaling te volgen en bewust erbij te blijven. 
Ook flow lessen vind ik heerlijk om te geven. Op een speelse manier samen werken aan stabiliteit, kracht en flexibiliteit gecombineerd met rust. Dynamische, zachte en vloeiende bewegingen op het ritme van de adem.

Ik zie graag dat deelnemers aan het einde van de les met een blij en ontspannen gevoel naar huis gaan. Rust in het hoofd en een open en los gevoel in het lichaam. 

Zie ik je op de mat? 

Volg Naomi op Instagram