Als klein meisje was ik het gelukkigst als ik danste, ik in mijn eigen wereld. Dit was de plek waar ik mezelf kon zijn.
Tijdens mijn jeugd bracht ik daarom veel van mijn tijd door in de balletschool waar klassiek ballet mijn liefde was. Toen ik wat ouder werd bracht ik mijn eerste tienerjaren door op het conservatorium in Den Haag, mijn vader die mij daarheen bracht elk weekend weer.
De tijd was aangebroken om een beslissing te maken, ik was toegelaten en mocht naar school op het conservatorium!
Maar toen… onzekerheid, angst, heimwee, niet geloven dat ik goed genoeg was, besloot ik deze kans niet aan te grijpen.
Nu achteraf weet ik dat ik daar een stukje van mezelf heb achtergelaten. Het leven ging verder maar de onzekerheid, angst, niet in mijzelf geloven zijn altijd een onderdeel van mijn leven geweest. Totdat ik voor de allereerste keer op de yogamat stond.

¨Dat het nooit te laat is je dromen achterna te gaan!¨

Vijf jaar geleden, tijdens mijn zwangerschap, kwam yoga voor het eerst in mijn leven. De jaren erop merkte ik dat wanneer ik op de mat stond steeds een klein beetje meer dat kleine meisje in mij naar boven kwam. Ik voelde mij steeds meer in contact komen met wie ik eigenlijk van binnen ben! Ik werd sterker en zekerder en iets in mij trok mij deze kant op, steeds een beetje meer.

Ik merkte dat ik vast zat, een baan had waar ik niet gelukkig van werd en dit gevoel groeide met de dag. Drie jaar geleden overleed mijn vader, dit was de druppel…. Ik kon niet meer vechten tegen wat ik van binnen voelde en nam het besluit; ik stopte met werken, ging mijn grenzen aangeven en kiezen voor de dingen die van binnen goed voelde en ineens wist ik het.. DIT IS WAT IK WIL… Yogales geven!

Gelijk kwamen de gedachten weer; wie zit er nou op mij te wachten, dit kan toch helemaal niet, je bent te oud en ook niet goed genoeg. Kortom alle verhalen die je jezelf vertelt om niet achter je dromen aan te gaan!
Dit keer luisterde ik niet, ik ging het doen, een yoga opleiding. Alles viel op zijn plek en nog voordat ik mijn diploma had behaald gaf ik al mijn eerste yogales.
Inmiddels geef ik meerdere vaste Vinyasa en Yin lessen in de leukste en mooiste studio´s van Den Haag!

Mijn liefde voor dansen is nooit weggegaan en ergens geloof ik dat mijn vader mij terug heeft geleid naar dit leven. Het leven van bewegen, in contact zijn met je lichaam, even alles vergeten en in je eigen wereld zijn. Uit je hoofd en in je lichaam.
Mijn liefde voor het geven van yogales is groot, dit is wat ik wil overbrengen en je wil laten voelen, dat je jezelf kan en mag vertrouwen, leert te luisteren. Vooral dat het nooit te laat is om je dromen achterna te gaan! Dromen doe ik nog steeds, uitgeleerd zal ik nooit zijn en dat wil ik ook niet. 

Volg Lesley op Instagram

team