MOGEN OUDERS BIJ DE LES AANWEZIG ZIJN?

Om afleiding te voorkomen vragen wij de ouders om te genieten van een uurtje voor zichzelf. Vanaf 10 minuten voor aanvang kan je je kinderen komen brengen. Ze kunnen dan nog even plassen of omkleden en daarna rustig een plekje zoeken.


MOET MIJN KIND IETS SPECIAALS MEENEMEN OF AANTREKKEN?

— Yogamatjes zijn aanwezig. Als je zelf een matje hebt mag je die natuurlijk meenemen.
— Een badlaken / dekentje voor bij de eindontspanning.
— Trek makkelijk zittende kleding aan hebt zodat je vrij kan bewegen. T-shirt en legging/sportbroek zijn prima!
— Yoga doe je op je blote voeten, dus zorg ervoor dat deze lekker fris en schoon zijn.


MOET IK EEN ABONNEMENT NEMEN & HOE MELDT IK MIJ AAN?

Voor de ouder & kind yoga lessen kan je gebruik maken van een losse les of een 5/10 rittenkaart. Voor deze les meldt je je per week dat je mee wilt doen aan. Alle informatie hierover vind je op de kinderyoga pagina.

Voor de kinder en tiener yoga lessen schrijf je je in per blok of per jaar. Ieder blok bestaat uit 5 lessen van één uur. Voorafgaand aan ieder blok is er een proefles, wanneer je je inschrijft voor een heel jaar mag je ook alle proeflessen meedoen! Let erop dat je het juiste tijd- en leeftijdblok kiest bij aamelden voor deze lessen.


BEREIKBAARHEID

Mocht er tijdens de les iets met een leerling gebeuren, dan is het van belang dat wij ten alle tijden contact op kunnen nemen met de ouders en/of verzorgers. Wij vragen je daarom bij het inschrijven naast een vast telefoonnummer ook een mobiel en/of tweede nummer door te geven waarop de andere ouder/verzorger bereikbaar is.
Als dit nummer op de dag van de les anders is dan doorgegeven bij inschrijven, vergeet dit dan niet door te geven aan de docent.


WAT ALS MIJN KIND ZIEK IS?

Laat het altijd weten als je kind door ziekte niet bij de les aanwezig kan zijn. Doe dit uiterlijk 4 uur voor aanvang, dan kan de les een ander blok worden ingehaald.
Bij niet of te laat afmelden wordt de les in rekening gebracht en kan dan niet later worden ingehaald.
Bij afmelden/annuleren om andere redenen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.