Kinderyoga is een ongedwongen en speelse manier voor kinderen om hun eigen lichaam, mogelijkheden, grenzen en UNIEKE IK te ontdekken. Goed voor lichaam en geest, maar ook nog eens superleuk om te doen!
Bij kinderyoga zijn geen verwachtingen of verplichtingen. We kijken niet naar de techniek of prestatie. Ieder kind mag helemaal zichzelf zijn, niks moet en PLEZIER staat centraal!!!


“ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”


KINDERYOGA

kinderyoga den haag

Bij kinderyoga nemen we de kinderen mee op avontuur. Samen onderzoeken we onze krachten en talenten, wisselen beweging en ontspanning af en laten onze fantasie de vrije loop.
Want net zoals de kinderen zelf, zijn we in de les soms heel druk en luidruchtig, maar soms ook ineens muisstil.
Verschillende lichaamshoudingen, adem-en meditatieoefeningen komen tijdens de les aan bod. Zo leren de kinderen spelenderwijs om tot rust te komen, hun gedachtes te controleren, te praten over hun gevoelens en hoe ze bijvoorbeeld hun adem kunnen gebruiken om rustig te worden.

Hun concentratie zal verbeteren, ze zullen beter om kunnen gaan met spanning en meer zelfvertrouwen krijgen.

De kinderyoga lessen bij M.Y.journey zijn in blokken van 5 weken. Klik HIER voor een overzicht van de data voor 2021/2022.


TIENERYOGA

tieneryoga den haag

Een tiener yogales gaat al meer richting een volwassen les. Wij besteden meer tijd en aandacht aan de houdingen en hoe deze voelen in je lichaam.
In de houding zoeken we de mogelijkheden en grenzen op wat tieners zal helpen om ook in het dagelijks leven te leren voelen wat goed voor ze is.
Tijdens de les komen er meditatie- en ademoefeningen aan bod en is er ruimte om te praten over onderwerpen die bij tieners spelen.
De les sluiten wij altijd af met een ontspanningsoefening.

De tienerlessen in blokken van 5 weken. Kijk HIER voor een overzicht van de data voor 2021/2022