Kinderyoga is een ongedwongen en speelse manier voor kinderen om hun eigen lichaam, mogelijkheden, grenzen en UNIEKE IK te ontdekken. Behalve goed voor lichaam en geest, ook nog eens superleuk om te doen!
Bij kinderyoga zijn geen verwachtingen of verplichtingen, er wordt niet gekeken naar de techniek of prestatie. Ieder kind mag helemaal zichzelf zijn, niks moet en PLEZIER staat centraal!!!


“ik heb het nog nooit gedaan dus denk dat ik het wel kan”


KINDERYOGA

kinderyoga den haag

Bij kinderyoga nemen we de kinderen mee op avontuur. Samen onderzoeken we onze krachten en talenten, wisselen beweging en ontspanning af en laten onze fantasie de vrije loop.
Net zoals kinderen zelf zijn we in de les soms heel druk en luidruchtig, maar soms ook ineens muisstil.
Verschillende lichaamshoudingen, adem-en meditatie oefeningen komen tijdens de les aan bod. Spelenderwijs leren kinderen zo om tot rust te komen, hun gedachtes te controleren, te praten over hun gevoelens te praten en hoe ze bijv hun adem kunnen gebruiken om rustig te worden.

Hun concentratie zal verbeteren, ze zullen beter om kunnen gaan met spanning en meer zelfvertrouwen krijgen.

De kinderyoga lessen bij M.Y.journey zijn in blokken van 5 weken. Klik HIER voor een overzicht van de data voor 2021/2022.


TIENERYOGA

tieneryoga den haag

Een tiener yogales gaat al meer richting een volwassen les. Er wordt meer tijd en aandacht besteed in de houdingen en hoe deze voelen in je lichaam.
In de houding zoeken we de mogelijkheden en grenzen op wat tieners zal helpen om ook in het dagelijks leven te leren voelen wat goed voor ze is.
Tijdens de les komen er meditatie- en ademoefeningen aan bod en is er ruimte om te praten over onderwerpen die bij tieners spelen.
De les wordt altijd afgesloten met een ontspanningsoefening.

De tienerlessen in blokken van 5 weken. Kijk HIER voor een overzicht van de data voor 2021/2022