CORONA UPDATE 14 JANUARI

YES, we mogen onze deuren weer openen!!! Wel onder een paar kleine voorwaarden :

 • Bij Corona gerelateerde klachten blijf je thuis, je kan meedoen aan een online les.
  * Ben je met klachten aanwezig dan bestaat de kans dat de docent je alsnog vraagt de les te verlaten. 
 • Houd 1,5 mtr afstand en houd je aub aan de vloermarkering voor de matten.
 • In de gang gelden mondkapjes bij aankomst & vertrek.
 • Wij moeten de QR code scannen als je binnenkomt. Wij zullen dit blijven doen, net zoals voor de lockdown.
 • Wij ventileren de zaal tussen de lessen door en tijdens de les staat altijd de ventilator aan. Als de temperatuur het toelaat zetten wij ook de ramen open.

We zijn allemaal anders en dat is helemaal ok! Geef elkaar daarin, net zoals voorheen, de ruimte zodat iedereen zich welkom en veilig.


LOCKDOWN 19 DECEMBER 2021 T/M 14 JANUARI 2022

Wat ging het allemaal snel zeg! De invoering van de QR-code, gevolgd door de avond lockdown en sinds 19 decemeber een volledige lockdown. Dit betekent dus dat wij jou, in ieder geval tot en met 14 januari, niet in de studio mogen ontvangen.
Een verschrikkelijke tegenvaller natuurlijk, voor iedereen, maar “this to shall pass”.
Tot die tijd zullen wij er alles aan doen om jou beweging én ontspanning te brengen.
Wij zijn vol vertrouwen dat we met de live online en -buitenlessen samen deze periode door komen!

LIVE ONLINE & VIDEOTHEEK :
Live online : De yogalessen zijn live te volgen via zoom. Houdt het rooster goed in de gaten, er zullen soms wijzigingen zijn in les/dag/tijd.
Je kan je tot 30 min voor start van de les aanmelden zoals je gewend bent (online lessen zijn in het rooster blauw gekleurd). Je ontvangt 15 min voor aanvang via je Eversports account (mijn boekingen) de zoomlink voor de livestream.
Videotheek : Je kan ook kiezen voor een les uit de videotheek. Deze lessen zijn altijd beschikbaar en dus te volgen op een moment dat het voor jou uitkomt.

YOGA WALK :
Wij begrijpen dat je na een werkdag achter de computer misschien niet zit te wachten om voor je yogales weer naar een schermpje te kijken, daarnaast heeft niet iedereen de mogelijkheid om de live lessen vanuit huis te volgen. Daarom zijn wij gestart met Yoga Walk, een fijne combinatie van (mindfull) wandelen en yoga, heerlijk buiten in de natuur. Wij houden ons aan de huidige maatregelen en wandelen daarom in groepjes van max 2 personen (excl docent) en houden 1,5 mtr afstand. Aanmelden voor de yoga walk kan met je abonnement/strippenkaart.
We maken gebruik van 2 verschillende locaties, kijk hier goed naar bij aanmelden.

SMALL GROUP & PERSONAL TRAINING :
Small group training : De small group trainingen gaan buiten door! Wij houden ons hierbij aan de huidige maatregelen wat betekent dat er plek is voor 2 deelnemers per training. Om iedereen voldoende trainingsmomenten te bieden zijn er extra trainingen op het rooster gezet. (vanaf 11 jan ’21 mag buiten trainen weer na 17 uur).
Personal training : De trainingen mogen buiten doorgaan. Sport jij liever niet buiten maar wil je wel graag door trainen? Laat het ons weten. Wij mogen jou thuis wel 1 op 1 trainen en komen tijdens lockdown graag naar je toe!

MAATREGELEN TRAINING :
– we houden 1,5 mtr afstand
– trainer desinfecteerd handen voor en na de training
– materialen worden voor en na de training goed schoongemaakt
– bij (milde) klachten blijft zowel trainer als klant thuis

ABONNEMENT / RITTENKAART :
Per direct heeft iedereen met een abonnement/strippenkaart, in ieder geval t/m 14 januari, onbeperkt toegang tot de videotheek.


CORONA PROTOCOL

 • Bij (milde) klachten als verkoudheid, keelpijn en/of hoesten blijf je thuis, je kan meedoen aan één van de online lessen. . Als je aanwezig bent voor de les, gaan we er van uit dat je geen klachten hebt. Mocht de docent toch klachten zien, dan bestaat de kans dat je naar huis wordt gestuurd.
 • Ditzelfde geldt voor onze docenten. Mocht er geen vervanging zijn voor de les in de studio, dan kan het zijn dat we de les veranderen naar een Zoom les.

  AANKOMST/VERTREK :
 • Ga niet te vroeg de deur uit. De studio is 15 minuten van te voren open dus er is voldoende tijd om een plekje uit te kiezen in de zaal.
 • Tussen de lessen in zit een half uur. Het eerste kwartier geven we iedereen tijd om de ruimte te laten verlaten, het tweede kwartier om binnen te komen voor de volgende les.
 • Wacht aub buiten als je te vroeg bent, op die manier blijven de binnengangen zo leeg mogelijk en heeft iedereen de ruimte om de studio binnen te komen/te verlaten.

  STUDIO :
 • Direct na binnenkomst kan je in de keuken je handen wassen/gebruik maken van de desinfecterende gel.
 • Houdt afstand van de docent en van andere yogi’s / sporters.
 • Plaats je mat binnen de daarvoor bestemde vakken, deze zijn afgeplakt op de vloer.

  MEENEMEN :
 • Neem je eigen yogamat (en eventueel dekentje) mee naar de studio, dit is verplicht. Een kussen, bolster en blokken kun je van ons gebruiken. Wel fijn een handdoek of grote sjaal meeneemt om deze mee te bedekken.
 • Neem je eigen (plasticvrije) waterflesje mee. Er zal geen thee of water worden aangeboden voor/na de les. 

  WAT DOEN WIJ :
 • Tijdens de les/training staat altijd de ventilator aan en de ramen staan open (/op een kier in de winter) voor voldoende ventilatie
 • Vóór en tussen de lessen/trainingen door ventileren we de ruimte extra.
 • Wij houden alles zo schoon mogelijk; deurklinken en andere veel aangeraakte plekken zullen vaak door ons gereinigd worden.
 • We zorgen ervoor dat er altijd voldoende zeep/desinfecterende gel is. In plaats van een handdoek zorgen wij voor voldoende papier om je handen mee af te drogen.
  IDEE : hiervoor zelf een klein handdoekje meenemen, goed voor de natuur 😉

  ONLINE LESSEN :
 • Naast de lessen in de studio zijn er ook online lessen. Deze lessen zijn live te volgen via Zoom.
 • Ook voor de online lessen dien je je aan te melden. Dit zijn de blauwe lessen in het rooster.
 • Je ontvangt 15 min voor aanvang via je Eversports account (mijn boekingen) de zoomlink voor de livestream.